Praktijknieuws

Update nieuwsbrief

De recente versie van onze nieuwsbrief vind u in de sectie Downloads Nieuwsbrief.

Vertrek Mevr.(Eva) v. Slooten, huisarts

Per 1 april 2019 is mevrouw van Slooten niet langer werkzaam in onze praktijk. Wij wensen haar veel succes met het invullen van haar verdere carriere als huisarts en danken haar voor de inzet van de afgelopen jaren voor de praktijk. Mevrouw S. Borkent, huisarts, werkt bij ons als nieuwe collega. Zij heeft al meerdere jaren ervaring als huisarts in de regio. Wij zijn dan ook blij dat zij op de woensdagochtend en vrijdag ons team komt aanvullen.

De wet AVG en uw persoonsgegevens

Onze praktijk is volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die in de praktijk plaatsvindt. De hierop van toepassing zijnde privacyverklaring vind u in de sectie Downloads Privacyverklaring.

Nieuwe Praktijkfolder beschikbaar

Wij hebben de belangrijkste praktijkgegevens voor u op een rijtje gezet in een overzichtelijk folder. U vind deze in de sectie Downloads Praktijkfolder.

Chronische zorg

ROHWN

Onze praktijk is aangesloten bij de Regionale Organisatie van Huisartsen West-Nederland (ROHWN).

Toestemming voor delen medische gegevens

In geval van een acute situatie kan het wenselijk zijn dat een huisartsenpost, een andere huisarts of een andere apotheek in een samenvatting kan kijken van uw medische gegevens. Dit om bijvoorbeeld informatie te krijgen over allergieen, medicatie of belangrijke ziekten, dit alles om u goed te kunnen helpen. Graag vraag ik u uw toestemming hiervoor door te geven aan de assistente. Voor verdere informatie kijkt u op de website van de VZVZ. Er zijn ook folders in de wachtkamer aanwezig. Alvast bedankt voor uw medewerking.

NHG-accreditatie

Als praktijk zijn wij zeer verheugd u te kunnen melden dat wij wederom een goedkeuring hebben gekregen van de NHG-praktijkaccreditering. Dit betekent dat onze praktijk werkt volgens de landelijk geldende kwaliteitscriteria voor huisartsenzorg.

Praktijk gesloten voor nieuwe patienten

De praktijk is tijdelijk gesloten voor nieuwe patienten.

Praktijk verkrijgt NHG-accreditatie

Praktijk Nieuwe Zeeweg

Sinds december 2008 is de praktijk NHG-geaccrediteerd. Hiermee voldoen wij aan de eisen die het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) stelt aan het voeren van een huisartsenpraktijk.