Medewerkers - Praktijkondersteuner

Werkzaamheden praktijkverpleegkundige

De praktijkverpleegkundige biedt zorg aan mensen met diabetes, hypertensie en astma / COPD. Tevens legt de praktijkverpleegkundige huisvisites af, geeft begeleiding bij stoppen met roken en is betrokken bij wondzorg.

A. Zuidema (Arjan)

Praktijk Nieuwe Zeeweg

Per 1 juni 2014 ben ik werkzaam in de praktijk op maandag, woensdagochtend en donderdag.

Het leuke van werken -als verpleegkundige- in de huisartsenpraktijk vind ik het regelmatige en persoonlijke contact met u als patiƫnt. Hierdoor leer ik u steeds beter kennen.
Met een aandoening zoals suikerziekte, hart- en vaatziekte, astma of COPD moet u zich in het dagelijkse leven nogal eens aanpassen. Het is vaak niet makkelijk om uw levensstijl te veranderen, om dagelijks medicatie te gaan gebruiken om de aandoening onder controle te krijgen of om complicaties op de langere termijn te voorkomen.

In een speciaal spreekuur, gericht op deze ziektebeelden, wil ik u hierin graag begeleiden. Samen de behandelmogelijkheden bekijken en samen hierover beslissen zorgt ervoor dat de behandeling ook zoveel mogelijk past bij wat voor u in het dagelijks leven belangrijk is. Hierbij wil ik niet dat de ziekte centraal staat, maar u zelf!

Daarnaast zoek ik de mensen die niet naar de praktijk kunnen komen graag thuis, tevens ben ik ook betrokken bij de wondzorg.